HTML

Anti-politikusok

Sokan tudják, hogy valami alapvetően rossz. Sokan még azt is, hogy mi az. Én pedig azt is tudom, hogyan kellene JOBBAN csinálni. (Nem tökéletesen, hanem jobban... de legalább SOKKAL jobban.)

Friss topikok

Archívum

Mik a legnagyobb hibák, amit állampolgárként elkövetünk? 2. rész

2012.01.08. 15:43 Anti-politikusok

1.     Átesünk a ló túloldalára: túl sokan hiszik el azt is, hogy a politika szükségszerűen a lenyúlásokról és a korrupcióról szól. Sokaknak eszébe sem jut, hogy vannak, akik azzal akarnak népszerűvé válni, hogy rendbe hozzák a gazdasági problémákat. Pedig anno Széchenyi és társai ilyenek voltak. Ma is vannak ilyen emberek, csak lényegesen rosszabbak az arányok az ő "előfordulási gyakoriságukkal" kapcsolatban: a mai "elanyagiasodott" világban túl kevés ember számára érték a tudás, a problémák megoldása, a kihívásoknak való megfelelés, stb. Tehát ritka az ilyen ember.

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://antipolitikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr313528800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása