HTML

Anti-politikusok

Sokan tudják, hogy valami alapvetően rossz. Sokan még azt is, hogy mi az. Én pedig azt is tudom, hogyan kellene JOBBAN csinálni. (Nem tökéletesen, hanem jobban... de legalább SOKKAL jobban.)

Friss topikok

Archívum

Értékteremtést az újra-elosztás helyett! Alacsony adókat!

2012.01.08. 15:58 Anti-politikusok

Az ANTIPOLITIKUSOK programjának központi eleme az oktatás reformja, ezen túlmenően pedig kiemelt jelentőségű az egészségügy, a turizmus, a versenyszemlélet elterjedése a fair play és az igazságosság jegyében, a pénzügyek és a logisztika színvonalának növelése, a víz-védművek (gátak és árkok) rendbetétele az áradások és a belvíz elleni harc kapcsán, a köztelevíziók szerkezetének átalakítása a versenyképesség és a színvonalas tartalom-szolgáltatás okán, a MÁV, BKV, ill. egyéb állami pénznyelők megrendszabályozása, a korrupció visszaszorítása, alacsony adók, stb. - vagyis minden probléma megoldása, ami útjában áll Magyarország fejlődésének.

A hogyan?-ok és a miért?-ek a részletes programban találhatóak, a zanzásított változat pedig csupán felsorolásszerű, míg a közepes verzió, ami relatíve tömör, inkább a miért?-eket tartalmazza, de a megvalósítás módozatait inkább csak a teljes munka öleli fel.

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://antipolitikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr793528833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása