HTML

Anti-politikusok

Sokan tudják, hogy valami alapvetően rossz. Sokan még azt is, hogy mi az. Én pedig azt is tudom, hogyan kellene JOBBAN csinálni. (Nem tökéletesen, hanem jobban... de legalább SOKKAL jobban.)

Friss topikok

Archívum

Mik a legnagyobb hibák, amit állampolgárként elkövetünk? 4. rész

2012.01.08. 15:48 Anti-politikusok

1.     Az immunitás hiánya: a gondolkodás hiányánál is súlyosabb gond az, hogy nem vagyunk immúnisak a manipulációra. Erre azonban az embereknek tudatosan kellene törekedniük ahhoz, hogy a jelenlegi műanyag-világot átkonvertáljuk egy kevésbé álságos, kevésbé képmutató, kevésbé felszínes és buta életté. Túl sokan ragaszkodnak ehhez a hanyatló, dekadens világhoz és annak ostoba jelképeihez: celebekhez, politikusokhoz, agyonmarketingezett reklámokhoz és kampányokhoz, stb. Tulajdonképpen ez a gondolkodás hiányának és annak a következménye, hogy a bennünk meglevő ösztönök igen gyakran tévútra akarnak minket vinni, amihez a média hathatós támogatást is ad.

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://antipolitikusok.blog.hu/api/trackback/id/tr543528820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása